Webáruház

A Segway Hoverboard sokak kedvence

segway hoverboard

Ezt a fantasztikus közlekedési eszközt nagyon sokan kedvelik, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen olyan élményt nyújt, amilyet más jármű nem. A Segway Hoverboard használatának elsajátítása beletelik egy kevés időbe, de ha megtanulja, akkor biztosan nap mint nap rápattan majd. A betanuláshoz mindenképpen javasolt védőfelszerelést alkalmazni, ilyen a sisak, a könyök- és a térdvédő. Egészségügyi okokból is rendkívül előnyös igénybe venni, hiszen javítja a reflexeket, erősíti a vádlit és a lábizomzatot. A Segway Hoverboard napi 30 perces alkalmazásával, közel 300 kalóriát égethet el. Környezetbarát közlekedési eszköznek nevezhető, hiszen elektromos meghajtású.

Az elektromos motor, az elfordulás-, illetve a sebességmérő felelős a gyorsaság meghatározásáért. A mikrovezérlő a Segway Hoverboard agya. Ide érkeznek be a szenzorok által továbbított adatok, amelyek feldolgozásra kerülnek. Nemcsak a beérkező, hanem a beavatkozó jeleket is közvetíti a folyamatos szabályozás érdekében. Ezen kívül, a mikrovezérlő felel a megfelelő energiagazdálkodásért és a különböző funkciók használhatóságáért. Természetesen az akkumulátor is fontos része, hiszen ennek hiányában maximum szobadíszként funkcionálhat. A Segway Hoverboard aksija eltérő kapacitású lehet, típustól függően.

A Tromox Mino B rendkívül közkedvelt

Ha szereti a környezetbarát elven működő járműveket, akkor mindenképpen jó helyen jár. A Tromox Mino B egyszerűen személyre szabható, így teljesen mindegy, hogy valaki magas vagy alacsony, mivel kényelmesen közlekedhet vele. A kínai gyártó egy olasz tervező céggel közösen készítette. Az energiaforrást tekintve, a Panasonic által gyártott cserélhető 38 Ah lítiumos akkumulátorral látták el, ami 118 km hatótávolságra képes. Az aksi minőségére biztosan nem lesz panasz, hiszen a Tesla Model S esetén ugyanezt a típust alkalmazzák. A Tromox Mino B tápegységének feltöltési ideje körülbelül 4 óra.

A fantasztikus formavilággal rendelkező moped erőteljes, 2500 W-os villanymotorral van felszerelve, ebből kifolyólag 60 km/h maximális sebességre képes. A jármű kiváló minőségi szénacél vázzal kerül forgalomba. A Tromox Mino B alkatrészei alumíniumból készülnek. A nagy hatékonyságú 18 mm-s tárcsafékek több, mint 20 érzékelővel lettek ellátva, amelyek szemmel tartják a moped állapotát. A digitális műszerfal kifejezetten esztétikus és könnyen kezelhető. Minden funkció jól átlátható, így egyáltalán nem érheti meglepetés. A Tromox Mino B számos színben kapható, aminek köszönhetően mindenki kedvére válogathat. A vásárlását egyébként az interneten keresztül is elintézheti.

Ez is érdekes lehet...