szerszámkészlet
Webáruház

Hasznos, ha van kéznél egy szerszámkészlet

„A téli hónapokat sokan töltik a fűtött műhelyükben, ahol a megfelelő szerszámkészlet segítségével számos feladat végezhető el könnyedén. Legyél hobbi barkácsoló, vagy profi szakember mindenképpen szükséged lesz a prémium minőségű eszközökre, amik megkönnyítik a dolgodat több szempontból.

Milyen a jó szerszámkészlet?

Szerencsére ma már nagyon sokféle kialakítás között lehet válogatni, ezért maximálisan igényre szabható, hogy milyen típusú szerszámokkal dolgozz. A modern technika révén szinte már nem létezik olyan feladat, amire ne lenne meg a tökéletes eszköz. Ha mindig kéznél található a kiváló szerszámkészlet, a minőség mellett a gyorsaság is elérhetővé válik.

A kiváló alapanyagokból létrehozott dugó- és csavarkulcsok általában egy praktikus kofferben kerülnek értékesítésre. Ennek megfelelően a tárolásuk nem fog problémát jelenteni egyetlen pillanatig sem.

EXTOL CRAFT szerszámkészlet

Vannak olyan alapvető szerszámok, amik valóban nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Az EXTOL CRAFT ezeket tartalmazza egy jól összeállított csomagban. A kulcsok, fogók mellett még kalapács és mindez egy könnyen hordozható, műanyag bőröndben.

szerszámkészlet

A koffer belsejében összesen 59 tétel érhető el, amikkel könnyedén boldogulni tudsz. Legyen szó egy szög beveréséről, vagy éppen annak eltávolításáról, a feladat egyszerűen kivitelezhető. A prémium CrV acél garantálja a tartósságot.

Sosem tudhatod, mikor fog kelleni

Legyen szó egy kertes ingatlanról, vagy egy kisebb területű apartmanról, mindig kerülhetnek előtérbe olyan munkálatok, amikért felesleges szerelőt hívni. Az amúgy is leterhelt szakemberek, gyakran csak napokkal később érkeznek ki, így addig egy csöpögő csap könnyedén kifakadhat. A szerszámkészlet megfelelő darabjaival ugyanakkor némi útmutatás segédletében percek alatt megoldhatod a tömítés cseréjét, vagy a csavar megszorítását.

szerszámkészlet

Ideális ajándék

Lepd meg magad, vagy kedves ismerősödet egy minőségi szerszámkészlettel az ünnepekre. A férfiak esetében nincs az a mennyiségű szerszámkészlet, ami elég lenne, hiszen mindegyikben van valami plusz, ami bármikor jól jöhet.

A kedvező ár-érték arány garantált, neked csak döntened kell.