Webáruház

Mindent, amit érdemes tudni a Brilliance zsíroldó termékeiről

Magyar cég piacvezető sikertermékei

A Brilliance zsíroldó termékeket egy közel két évtizede fennálló magyarországi, azon belül is budapesti cég terveztette meg és gyártja is az országon belül. A Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. elkötelezett híve az innovációnak és a fenntartható gazdaságnak, így mind a gyártási, mind a kereskedelmi tevékenységüket is ez alapján szervezik. A tisztítószereik biológiailag lebomló módon lettek összeállítva, a műanyag csomagolásukat környezettudatos módon begyűjthetővé teszik, nem csak szelektíven gyűjthető.

A cég nagy előnye, hogy a termékeiket egyaránt használhatják vásárlóik ipari és háztartási körülmények között is. Egy ideje, a nagy érdeklődésre való tekintettel már kifejezetten otthoni felhasználásra szánt kiszerelésű termékeket is értékesítenek, egy dolgon azonban nem változtattak – az ipari hatásfokon. A Brilliance zsíroldó termékeket a cég kifejezetten azzal reklámozza, hogy ha egyszer kipróbálja, biztosan nem tér vissza más megoldáshoz utána. Gazdaságos idő és pénz szempontjából is. Rövid idő alatt hatásosan fejti ki a hatását, így nem kell több termékkel súrolni, dörzsölni, sikálni a zsírosan szennyezett felületeket. Ráadásul, nem szükséges többféle terméket megvennie, elég a magas hatóanyag koncentrátumú, pont ezért hatásos Brilliance zsíroldó termékek egyike.

Kifejezetten háztartási felhasználásra a következő termékeket szerezhetik be a vásárlók a Brilliance zsíroldó hatású termékeik között:

  • Speeder Professional Hideg Zsíroldó 0,75 literes kiszerelés
  • Brilliance Grill Tisztító 0,75 literes kiszerelés
  • Brilliance Üzemi zsíroldó (hígítós flakonban) 0,75 literes kiszerelés
  • Brilliance Üzemi zsíroldó koncentrátum 1 literes kiszerelés
  • Brilliance Olajsütő tisztító

1.200 és 3.100 forint között mozognak árban mind.

Ipari hatású Brilliance zsíroldó terméket a cég profiljából adódóan sokkal szélesebb termékskálán lehetséges tőlük beszerezni – mind kiszerelés, mind hatásfok tekintetében. Nem habzó, szuper koncentrátum, lúgos, alaptisztító, célzott felületi (például olajsütő) mind megtalálható a kínálatban. A legnagyobb kiszerelésük utántöltők esetében a 20 literes, ehhez azonban minden esetben ajánlják a kisebb kiszerelést, szórófejjel a könnyebb használhatóság esetében. A választást és a kipróbálást megkönnyítendően rendelkeznek állandó csomagajánlatokkal is, ahol kedvezmények áron szerezhető be a kiválasztott termékcsalád.

Grill tisztítóval, Üzemi zsíroldó koncentrátummal és szuper koncentrátummal, Olajsütő tisztítóval, Ipari tisztítóval, Nem habzó ipari tisztítóval, AF-2 ipari zsíroldóval és lúgos alaptisztítóval felszerelt a Brilliance zsíroldó termékskála állandó kínálata. A gyártó hivatalos webshopjában a termékek kizárólag 5 csillagos értékeléssel rendelkeznek, ahol a vásárlók a termékek ár-érték arányát ugyanúgy dicsérik, mint a kiemelkedően magas hatásfokát.

Az 1 literes kiszerelések általánosan 1.200 és 3.100 forint között mozognak árban, a 20 literes kiszerelések pedig 8.000 és 52.000 forint között. A nagyobb kiszerelés esetében a hatásfok és a koncentráció akár egy évre elég tisztítószer mennyiséget jelent, így az árak is ehhez igazodnak.

Ez is érdekes lehet...